DGI ventures

mindset


Creativiteit, Visie, Ervaring en Groei

Een actieve rol in groei

Ervaren. DGI Ventures is ontstaan vanuit één van de meest innovatieve familiebedrijven van Nederland. Ondernemerschap zit in ons DNA. Hierdoor zorgen wij niet alleen voor direct resultaat, maar borgen ook duurzame groei. Onze focus ligt op het opbouwen van succesvolle start-ups en scale-ups.

Visie. DGI Ventures investeert en werkt samen met ondernemingen en talenten die zich in verschillende fases bevinden. Van ‘Seed Capital’, ‘Later Stage’ financiering tot ‘Series A Growth’. DGI Ventures investeert meer dan alleen Venture Capital. Wij ontwikkelen en versterken de visie en strategieën van ondernemingen, oftewel Venture Growth. Geven het vertrouwen om groter en sterker te worden. Wij coachen en zijn een sparringpartner. Dit is hoe DGI Ventures waarde toevoegt.

Creatief. DGI Ventures team bestaat uit een creatieve groep mensen die goede ideeën tot succesvolle ondernemingen ontwikkelt. Wij brengen tientallen jaren aan ervaring en expertise mee en weten dit met succes in te zetten. DGI Ventures heeft een indrukwekkend trackrecord in ondernemerschap en company-building. Van tech tot food, van vastgoed tot media.

Groei. Wij leveren, naast Venture Capital, meerwaarde door advies en sturing vanuit slimme strategieontwikkeling en creatieve marketing. Dit doen we zowel op directieniveau als op de werkvloer. Altijd in een dynamische omgeving waar we ideeën, mensen en organisaties laten groeien. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort.

Authentieke creatieve DENKERS die helpen te DOEN

Ervaren team. Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, expertise en talenten. Wij verschillen als mensen, maar versterken elkaar altijd. Wij zijn van nature erg nieuwsgierig, geïnteresseerd en stellen rake vragen. Wij zitten niet vast in businessmodellen, -culturen en -conventies.

Durven groot te denken. Wij vinden synergie, schrappen wat overbodig is, versterken wat waarde toevoegt en voegen nieuwe ideeën toe. Denk jij ook groot? Wij helpen je de strategie en innovatieve bronnen te vinden die jouw ambities waarmaakt.

Kick-start your vision